YOGA & MINDFULNESS

Vilken yoga passar dig? Vi erbjuder Medicinsk yoga, Yinyoga, Restorative yoga, mjuk rehabiliterande yoga och meditation.

Medicinsk Yoga: en mjuk och inkännande yogaform med fokus på andning, rörelser för rygg, axlar och nacke samt meditation. Går att även att utföra på stol om du har svårt att sitta på en yogamatta.

Yinyoga: I Yinyogan håller vi positionerna under 2-5 minuter för att  komma åt kroppens bindväv, vår fascia. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform.


Mjuk Yoga: Här mjukar vi upp kroppen med rörelse för att sedan mjukna in i några yinpositioner, Stärkande och återhämtande på en och samma gång.


Restorative yoga: I denna yogaform stannar vi i positionerna upp till 20 minuter. vi använder oss av kuddar, filtar och bolster för att att hitta så avslappnande positioner som möjligt. En reboot för hela ditt nervsystem.


Meditation: Du kommer att vid sex tillfällen prova olika typer av mediation för att få verktyg att fortsätta med daglig meditation hemma. Till exempel Andningsmediation, mantrameditaiton och kroppsskanning (Yoga Nidra)


Gongbad/klangresa: Du ligger ned och får ta emot vibrationer från Gong och klangskålar.


Du kan också komma på yogaterapi där vi utifrån chakrasystemet och ayurvedan tar fram ett yogapass för dina besvär.

Vill du inte gå på yoga i grupp utan hellre vill ha en privatsession kan du boka det.

Malin är utbildare i Balansprogrammet med inriktning NPF på Balansinstitutet som drivs av Sara Emilionie. Malins och Saras samarbete har utvecklats under flera år och de erbjuder även gemensamma föreläsningar om Yoga, mindfulness och neuropsykiatri. Sara som har utvecklat och tagit fram Balansprogrammet har lång erfarenhet av Mindfulness, yoga och att hantera sin egen ADHD och Malin kompletterar med sin yrkesmässiga erfarenhet som arbetsterapeut för denna grupp. Läs mer om Balansprogrammet och Sara på Balansinstituet.

 

Schema

Denna termin är avslutat, välkommen åter hösten 2019!

Måndag 18.00 Yinyoga

Måndag 19.30 Meditation

Tisdag 9.30 Mjuk yoga

Tisdag 17.30 Medicinsk yoga med Mindfulness (OBS i Enköping, Järnvägsgatan 4)

Lördag / Söndag Workshop med Restorative Yoga / Gong / Klangavslappning. Se Bokadirekt.se för aktuella datum.

Uppdrag

Vi tar uppdrag med yoga och mindfulness på företag, skolor och  förskolor. Vi utformar allt efter era önskemål.


Är ni en grupp som vill prova på yoga eller meditation, till exempel möhippa, svensexa eller födelsedagsfirande. Vi kan vara här i yogashalan eller så kommer vi till er.